fbpx

Tadika Khalifah Budiman - Little Caliphs Program - JomDaftarTadika

SURAT PERJANJIAN TADIKA KHALIFAH BUDIMAN DENGAN IBU BAPA

Dengan ini, ibu bapa bersetuju dengan Tadika Khalifah Budiman (TKB) untuk mematuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan sebelum bermula sesi persekolahan tahun 2022 seperti berikut:

 1. Ibu bapa hendaklah memastikan anak dalam keadaan sihat ketika menghadiri sekolah;
  • Suhu anak tidak lebih dari 37.5 darjah celcius
  • Tidak mempunyai sebarang gejala seperti selsema, demam, batuk & gejala yang lain
 2. Ibu bapa hendaklah menyediakan segala keperluan kebersihan diri anak secukupnya.
 3. Anak perlu memakai pelitup muka dengan betul dan sesuai.
 4. Ibu bapa bertanggungjawab untuk menghantar anak tepat pada waktu kelas bermula.
 5. Ibu bapa WAJIB imbas kod QR MySejahtera ketika menghantar anak ke tadika cawangan masing-masing.
 6. Tiada penjagaan anak melebihi waktu pembelajaran, ibu bapa perlu memastikan anak dijemput selepas waktu kelas berakhir. (caj “late pick up” akan dikenakan).
 7. Tiada kelas ganti bagi ibu bapa yang gagal menghantar anak pada hari yang ditetapkan.
 8. Ibu bapa berjanji akan memberikan komitmen dalam pembelajaran anak sehingga tamat persekolahan tahun 2022.
 9. Ibu bapa perlu memaklumkan pihak TKB sekiranya;
  • Ibu bapa atau anak mempunyai simptom Covid 19.
  • Ibu bapa pulang dari kawasan Zon Merah atau kawasan berisiko tinggi.
 10. Ibu bapa dan isi rumah yang mempunyai simptom atau gejala berkaitan Covid-19, seperti demam dengan suhu yang tinggi, selsema, sakit tekak, batuk dan sebagainya perlu memberi informasi pengesahan kepada principal tadika dengan kadar segera dan ibu bapa TIDAK DIBENARKAN untuk menghantar anak ke sekolah.
 11. Sekiranya pihak ibu bapa terlibat dalam mana-mana senario di atas, ibu bapa WAJIB untuk kuarantin diri selama 14 hari mengikut SOP KKM.
 12. Sebarang isu berbangkit yang timbul dari kegagalan untuk mematuhi setiap garis panduan dari pihak TKB adalah di bawah tanggungjawab ibu bapa.
 13. Semua ibu bapa WAJIB untuk membaca dan memahami SOP PASCA Covid-19 semasa pendaftaran dan seperti yang dipaparkan di hadapan pintu masuk tadika.
 14. Pihak ibu bapa bersetuju untuk menghantar anak untuk menyertai program TKB dan secara automatik bersetuju untuk memenuhi segala syarat-syarat dan SOP dari pihak TKB.
 15. Persetujuan ibubapa untuk menghantar anak ke tadika adalah di atas risiko dan tanggungjawab ibubapa sendiri. Walaubagaimanapun pihak tadika juga bertanggungjawab mengambil langkah berjaga-jaga dalam perlaksanaan SOP Covid-19 secara maksima.

 • Nama Umur (Tahun 2021) Sesi  
 • Jika anak anda adalah pelajar Half Day, anda mempunyai pilihan untuk memilih sama ada hadir ke sekolah atau menyertai LAFH. Sila abaikan jika anak anda adalah pelajar Full Day.

 

Help Ukrainian families forced to flee​​

After the Russian invasion of Ukraine, a third of its population has been forced to flee their homes. Almost 8 million refugees have fled Ukraine, and almost 6 million people have been displaced within the country’s borders.​

Families forced to flee still need your support

Continued attacks in the country mean that people are losing their homes and even their loved ones every day. We will continue working in Ukraine and neighbouring countries as long as necessary to help those in need.​

But we cannot do it without you

​With no end to the war in sight, we rely on your generosity to continue providing essential, life-saving relief to people who have lost everything. ​

Please donate now

Bitcoin
bc1qakythfv38ns2d9rrw2kyrlmctme9rp6cmqec7a

Ethereum, USDT, BNB and other ERC-20
0x88D33E6197AD79532e86799CBaca752e1065429c   

No, thank you. I do not want.
100% secure and private.