"Baru 3 bulan masuk Little Caliphs, Iman dah
menguasai bacaan dalam solat"
- Puan Siti Jauriah 

PS : Testimonial ini diperolehi daripada Tadika Little Caliphs dibawah naungan Tadika Khalifah Budiman   

Tadika Islamik Terbaik - Tadika Khalifah Budiman

Puan Siti hantar anak beliau ke tadika Little Caliphs di bawah naungan Tadika Khalifah Budiman

Jom baca cerita beliau pasal perkembangan anaknya yang dah boleh menguasai solat walaupun baru join Little Caliphs.

The Best Tadika - Tadika Khalifah Budiman

Assalamualaikum, nama saya Siti Jauriah binti Rahadi.

Saya bekerja sebagai Eksekutif di Open University Malaysia 

Saya ibu kepada Iman Sufi berusia 6 tahun.

Iman ni dulu ada masalah pelat yang agak ketara.

Dan dari apa saya nampak iman juga kurang bergaul dengan orang sebab dia sebelum ini tinggal dengan pengasuh dan tak banyak bergaul.

Semua perkara ni buat saya risau sebenarnya.

The best kindergarten - Tadika Khalifah Budiman

Bila nak cari tadika, saya tengok ada banyak tadika dekat kawasan rumah saya.

Tapi saya masih survey dan saya banyak baca testimoni daripada parent-parent lain yang cakap pasal kelebihan terutamanya Little Caliphs ni.

Bila saya banyak buat research lagi, saya pun jadi suka sebab bahasa perantaraan disini untuk pelajar adalah Bahasa Inggeris.

Tadika islam kuala lumpur

Alhamdulillah,

Terima kasih kepada semua tenaga pengajar di Little Caliphs.

Dalam Masa 3 Bulan, Iman dah boleh menguasai bacaan dalam solat

Bermula dengan niat solat, sampai tahiyat akhir.

Saya memang sangat berpuas hati.

Pelat Iman dah takda langsung lepas beberapa bulan.

Berita Paling Best.

Alhamdulillah, Iman berjaya dalam ujian kemasukan Sekolah Rendah Agama Integrasi (SRAI)

Sekolah ini antara sekolah rendah terbaik bagi anak saya.

Ada sesi interview untuk masuk sekolah ini.

Dan dalam 400 pelajar, Iman terpilih.

Terima kasih Little Caliphs !!

The best Islamic kindergarten - Tadika Khalifah Budiman

Untuk ibu bapa diluar sana.

Bila kita lihat perubahan yang positif pada anak kita.

Pasti kita akan rasa bahagia dan bangga.

Terima kasih sekali lagi Little Caliphs di atas ilmu dan kasih sayang yang telah anda berikan.

Little Caliphs - JomDaftarTadika

Alhamdulillah,

Seronok kami baca maklumbalas ibubapa yang berpuas hati dengan perubahan anak mereka.

Little Caliphs ini berada dibawah Naungan Tadika Khalifah Budiman, kami menggunakan silibus pembelajaran Little Caliphs.

Berikut adalah cawangan tadika yang berada di bawah naungan kami :

Tadika-Islam-Terbaik-Tadika Khalifah Budiman
Tadika Islamik Kindergarten -Tadika Khalifah Budiman