"Little Caliphs sesuai untuk Ibubapa yang
bekerja tak tentu masa macam saya sebab mereka ada daycare"
- Puan Aliza

PS : Testimonial ini diperolehi daripada Tadika Little Caliphs dibawah naungan Tadika Khalifah Budiman   

Tadika Terbaik Malaysia - Tadika Khalifah Budiman

Puan Aliza hantar 2 orang anaknya di tadika kami Tadika Khalifah Budiman.

Banyak cerita menarik yang beliau ceritakan mengenai perkembangan anaknya sepanjang berada di Little Caliphs.

Contohnya macam anak beliau yang berumur 4 tahun pandai baca Al-fatihah walaupun baru masuk 6,7 bulan.

Jom baca...

Bacaan solat - Tadika Khalifah Budiman

Assalamualaikum, nama saya Aliza Ain bin Ralib

Saya pensyarah di UIA. 

Saya ibu kepada Muaz amin yang berusia 6 tahun.

Dan Iman Amin yang berusia 4 tahun.

Tadika LC - Tadika Khalifah Budiman

Untuk Muaz Amin, daripada baby sampai 4 tahun dia di tadika lain.

Waktu itu saya masih belajar buat PHD.

Tapi bila balik, saya perasan dia selalu memberontak dan saya keliru apa sebabnya.

Jadi saya cuba untuk tukar "environment" baru dan cari tadika lain.

Untuk orang yang bekerja tak tentu masa macam saya.

Susah juga nak cari tadika yang ada fullday.

Ini antara sebab saya pilih Little Caliphs, ada daycare dan selesa buat saya.

Tadika islam kuala lumpur

Perubahan paling ketara yang saya boleh nampak daripada mereka berdua ni ialah

Mereka sekarang nak pergi tadika dah tak nangis.

Dari segi pembelajaran pula, bacaan dalam solat mereka memang dah "fluent".

Kalau macam al fatihah tu memang clear diorang baca.

Anak saya yang 4 tahun Iman Amin ni yang baru 6,7 bulan masuk pun boleh baca Fatihah sampai habis.

Memang MashaAllah.

Solat pun mereka dah pandai.

Memang banyak perubahan yang dapat saya nampak dari nilai keislaman disini.

Best Kindergarten Malaysia - Tadika Khalifah Budiman

Kepada ibubapa diluar sana yang masih mencari tadika

saya sarankan Little Caliphs untuk anda.

dan juga memang Little Caliphs ni sesuai untuk ibubapa yang bekerja sebab mereka ada daycare.

Harga pun berpatutan untuk kita daftar.

Dan teacher disini sangat supportive dan buat anak-anak rasa seronok untuk pergi tadika. 

Little Caliphs - JomDaftarTadika

Alhamdulillah,

Seronok kami baca maklumbalas ibubapa yang berpuas hati dengan perubahan anak mereka.

Little Caliphs ini berada dibawah Naungan Tadika Khalifah Budiman, kami menggunakan silibus pembelajaran Little Caliphs.

Berikut adalah cawangan tadika yang berada di bawah naungan kami :

Tadika-Islam-Terbaik-Tadika Khalifah Budiman
Tadika Islamik Kindergarten -Tadika Khalifah Budiman