"Saya terkejut Aisyah Dania dah boleh baca Whatsapp fon saya,
dia baru 6 Tahun "
- Puan Fazilah binti Hasan  

PS : Testimonial ini diperolehi daripada Tadika Little Caliphs dibawah naungan Tadika Khalifah Budiman   

Tadika Islam Terbaik Malaysia - Tadika Khalifah Budiman

Puan Fazilah hantar anak beliau ke tadika Little Caliphs di bawah naungan Tadika Khalifah Budiman.

Cerita anak beliau yang pandai membaca seawal 6 tahun ni memang luar biasa,

Jom baca...

Tadika Islam Terbaik - Tadika Khalifah Budiman

Assalamualaikum, saya Fazilah binti Hasan.

Bekerja di KWSP.

Saya ibu kepada Aisyah Dania, beliau berusia 6 tahun.

Aisyah anak tunggal dalam keluarga kami.

Jadi pergaulan dia tak terdedah dengan orang ramai, dan agak susah untuk Aisyah biasakan diri dengan orang luar.

Dan cakap pasal pembelajaran, saya sendiri agak sibuk bekerja dan tak sempat untuk bagi sepenuh perhatian.

Tadika Islam - Tadika Khalifah Budiman

Sewaktu nak pilih tadika, saya ada buat banyak survey mengenai tadika dan terjumpa Little Caliphs.

Dan saya baca banyak Feedback dan komen positif daripada ibubapa lain.

Saya nampak Little Caliphs macam pusat pembelajaran islamik yang bagus untuk budak-budak.

Konsepnya santai, teknik yang digunakan seperti nyanyian dalam pembelajaran dan saya rasa selesa untuk anak saya belajar di Little Caliphs ni.

Tadika islam kuala lumpur

Saya hantar Aisyah di Little Caliphs dari tahun lepas

Alhamdulillah, Aisyah dah makin senang nak campur dan bergaul dengan orang luar.

Kalau bab sembahyang, Aisyah dah boleh sembahyang sendiri.

"Umur 6  Tahun, Aisyah dah naik Al-Quran Besar"

 Seronok sangat Aisyah dah boleh baca Alquran dan baca buku-buku lain.

Umur baru 6 tahun dan saya hanya perlu semak bila dirumah.

Yang paling kelakar bila dah pandai sangat ni.

Aisyah dah boleh baca whatsapp di fon saya

Saya sangat happy, cuma perlu sorok fon bila dirumah.

Tadika Islamik Malaysia - Tadika Khalifah Budiman

Apa yang boleh saya katakan pasal Little Caliphs.

Bab pengajian dan pembelajaran disini memang terbukti.

Saya wanita bekerja dan kadang-kadang tak sempat nak tengok anak saya

Dan Little Caliphs banyak bantu saya.

Alhamdulillah, saya sangat happy dengan perkembangan Aisyah.

Little Caliphs - JomDaftarTadika

Alhamdulillah,

Seronok kami baca maklumbalas ibubapa yang berpuas hati dengan perubahan anak mereka.

Little Caliphs ini berada dibawah Naungan Tadika Khalifah Budiman, kami menggunakan silibus pembelajaran Little Caliphs.

Berikut adalah cawangan tadika yang berada di bawah naungan kami :

Tadika-Islam-Terbaik-Tadika Khalifah Budiman
Tadika Islamik Kindergarten -Tadika Khalifah Budiman